| Smajlíci | |
|
+7Klar-a Wenny :P Palačinka Fabiolka Domča Anne Jennie 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Jennie Admin
Poeet p?íspivku : 7040 Age : 30 Localisation : Orange Country Registration date : 01. 03. 07
| Předmět: Smajlíci Mon Mar 05, 2007 6:49 pm | |
| Jelikož mě blbě fórum (viz problémy s administrací) a smazaly se mi smajlíky,tak pokud byste nějaké zajímavé našly můžete sem hodit url a já je sem nahraju Předem díky :flower: | |
|
| |
Anne 601-900 příspěvků
Poeet p?íspivku : 876 Age : 30 Localisation : Místo,které na mapě nenajdete. Registration date : 02. 03. 07
| Předmět: Re: Smajlíci Mon Mar 05, 2007 7:18 pm | |
| - Jennie napsal:
- Jelikož mě blbě fórum (viz problémy s administrací) a smazaly se mi smajlíky,tak pokud byste nějaké zajímavé našly můžete sem hodit url a já je sem nahraju Předem díky :flower:
Nevím jestli tam něco bude,ale zkus se podívat na www.animace.org | |
|
| |
Domča Moderátor
Poeet p?íspivku : 2444 Age : 30 Localisation : Doma v poštýlce Registration date : 03. 03. 07
| Předmět: Re: Smajlíci Mon Mar 05, 2007 8:44 pm | |
| - Angel-Anne napsal:
- Jennie napsal:
- Jelikož mě blbě fórum (viz problémy s administrací) a smazaly se mi smajlíky,tak pokud byste nějaké zajímavé našly můžete sem hodit url a já je sem nahraju Předem díky :flower:
Nevím jestli tam něco bude,ale zkus se podívat na www.animace.org můžeš nějaké vybrat ale jenom nějaké pěkné :D http://skvelyblog.blog.cz/0611/maly-animovani-smajlici | |
|
| |
Jennie Admin
Poeet p?íspivku : 7040 Age : 30 Localisation : Orange Country Registration date : 01. 03. 07
| Předmět: Re: Smajlíci Tue Mar 06, 2007 7:51 pm | |
| - Domča napsal:
- Angel-Anne napsal:
- Jennie napsal:
Nevím jestli tam něco bude,ale zkus se podívat na www.animace.org můžeš nějaké vybrat ale jenom nějaké pěkné :D [url=http://skvelyblog.blog.cz/0611/maly-animovani-smajlici http://skvelyblog.blog.cz/0611/maly-animovani-smajlici[/quote[/url]]jee dekuju ale mám další problém :azc: nejdou mi do administrace nahrávat smajlíci :azc: :azc: :azc: :azc: :azc: :azc: co s tim forem porad je?:azc: | |
|
| |
Domča Moderátor
Poeet p?íspivku : 2444 Age : 30 Localisation : Doma v poštýlce Registration date : 03. 03. 07
| Předmět: Re: Smajlíci Tue Mar 06, 2007 11:11 pm | |
| - Jennie napsal:
- Domča napsal:
- Angel-Anne napsal:
- Jennie napsal:
Nevím jestli tam něco bude,ale zkus se podívat na www.animace.org můžeš nějaké vybrat ale jenom nějaké pěkné :D [url=http://skvelyblog.blog.cz/0611/maly-animovani-smajlici http://skvelyblog.blog.cz/0611/maly-animovani-smajlici[/quote[/url]]
jee dekuju ale mám další problém :azc: nejdou mi do administrace nahrávat smajlíci :azc: :azc: :azc: :azc: :azc: :azc: co s tim forem porad je?:azc: to je teda pěkně blbé :pojmenam: :pale: | |
|
| |
Jennie Admin
| Předmět: Re: Smajlíci Fri Mar 09, 2007 6:30 pm | |
| [quote="Domča"] - Jennie napsal:
- Domča napsal:
- Angel-Anne napsal:
- Jennie napsal:
Nevím jestli tam něco bude,ale zkus se podívat na www.animace.org můžeš nějaké vybrat ale jenom nějaké pěkné :D http://skvelyblog.blog.cz/0611/maly-animovani-smajlici[/quote]
jee dekuju ale mám další problém :azc: nejdou mi do administrace nahrávat smajlíci :azc: :azc: :azc: :azc: :azc: :azc: co s tim forem porad je?:azc:
to je teda pěkně blbé :pojmenam: :pale: hergot teď už ti smajlíci ani nejedou | |
|
| |
Fabiolka 1-600 Příspěvků
Poeet p?íspivku : 265 Age : 31 Localisation : ZaPaDáKoV Registration date : 13. 03. 07
| Předmět: Re: Smajlíci Tue Mar 13, 2007 3:28 pm | |
| Hodně lidí si třeba půjčuje smajlíky z ostatních for.. :D | |
|
| |
Jennie Admin
| Předmět: Re: Smajlíci Tue Mar 13, 2007 8:30 pm | |
| - Cute_Buterffly napsal:
- Hodně lidí si třeba půjčuje smajlíky z ostatních for.. :D
Jj ja vim ale mě teď nějak nejdou nahrávat smajlíci a to mě teda kotel štve :( | |
|
| |
Jennie Admin
| Předmět: Re: Smajlíci Tue Mar 13, 2007 8:32 pm | |
| - Jennie napsal:
- Cute_Buterffly napsal:
Jj ja vim ale mě teď nějak nejdou nahrávat smajlíci a to mě teda kotel štve :( btw cute_butterffly: ty máš blog? | |
|
| |
Fabiolka 1-600 Příspěvků
Poeet p?íspivku : 265 Age : 31 Localisation : ZaPaDáKoV Registration date : 13. 03. 07
| Předmět: Re: Smajlíci Tue Mar 13, 2007 9:29 pm | |
| - Jennie napsal:
- Jennie napsal:
- Cute_Buterffly napsal:
Jj ja vim ale mě teď nějak nejdou nahrávat smajlíci a to mě teda kotel štve :( btw cute_butterffly: ty máš blog? nn žádný blog nemám..měla jsem blog o avril ale to byl jen na blog.cz..a nějak mě to tam nebavilo..ráda bych zkusila třeba něco na sblog.cz ale moc s tím neumím.. | |
|
| |
Jennie Admin
| Předmět: Re: Smajlíci Wed Mar 14, 2007 11:43 pm | |
- Jennie napsal:
- Jennie napsal:
- Cute_Buterffly napsal:
Jj ja vim ale mě teď nějak nejdou nahrávat smajlíci a to mě teda kotel štve :( btw cute_butterffly: ty máš blog? nn žádný blog nemám..měla jsem blog o avril ale to byl jen na blog.cz..a nějak mě to tam nebavilo..ráda bych zkusila třeba něco na sblog.cz ale moc s tím neumím.. hejky tohle mě fakt štve :roll: všichni si myslej jak je to na sblog bůhví jak těžký ale není....nemusíš umět css onin ti to vygenerujou ale když ho umíš tím líp,můžeš mít všechno podle sebe :D postupem času se všechno naučíš :lol: no mě to trvalo rok než se neučila všechno :lol: | |
|
| |
Fabiolka 1-600 Příspěvků
| Předmět: Re: Smajlíci Thu Mar 15, 2007 12:34 pm | |
| - Jennie napsal:
- Cute_Buterffly napsal:
- Jennie napsal:
- Jennie napsal:
- Cute_Buterffly napsal:
Jj ja vim ale mě teď nějak nejdou nahrávat smajlíci a to mě teda kotel štve :( btw cute_butterffly: ty máš blog? nn žádný blog nemám..měla jsem blog o avril ale to byl jen na blog.cz..a nějak mě to tam nebavilo..ráda bych zkusila třeba něco na sblog.cz ale moc s tím neumím.. hejky tohle mě fakt štve :roll: všichni si myslej jak je to na sblog bůhví jak těžký ale není....nemusíš umět css onin ti to vygenerujou ale když ho umíš tím líp,můžeš mít všechno podle sebe :D postupem času se všechno naučíš :lol: no mě to trvalo rok než se neučila všechno :lol: :D máš nádherný blog..jeden z nejrkrásnějších co jsem kdy viděla..vážně..no já nevím..my ted plánujem s maddie,csiki graphic site.. :) | |
|
| |
Domča Moderátor
| Předmět: Re: Smajlíci Thu Mar 15, 2007 7:11 pm | |
| - Jennie napsal:
- Cute_Buterffly napsal:
- Jennie napsal:
- Jennie napsal:
- Cute_Buterffly napsal:
Jj ja vim ale mě teď nějak nejdou nahrávat smajlíci a to mě teda kotel štve :( btw cute_butterffly: ty máš blog? nn žádný blog nemám..měla jsem blog o avril ale to byl jen na blog.cz..a nějak mě to tam nebavilo..ráda bych zkusila třeba něco na sblog.cz ale moc s tím neumím.. hejky tohle mě fakt štve :roll: všichni si myslej jak je to na sblog bůhví jak těžký ale není....nemusíš umět css onin ti to vygenerujou ale když ho umíš tím líp,můžeš mít všechno podle sebe :D postupem času se všechno naučíš :lol: no mě to trvalo rok než se neučila všechno :lol: no to já se pořád mám co učit :D | |
|
| |
Jennie Admin
| Předmět: Re: Smajlíci Thu Mar 15, 2007 8:13 pm | |
- Jennie napsal:
- Cute_Buterffly napsal:
- Jennie napsal:
- Jennie napsal:
- Cute_Buterffly napsal:
Jj ja vim ale mě teď nějak nejdou nahrávat smajlíci a to mě teda kotel štve :( btw cute_butterffly: ty máš blog? nn žádný blog nemám..měla jsem blog o avril ale to byl jen na blog.cz..a nějak mě to tam nebavilo..ráda bych zkusila třeba něco na sblog.cz ale moc s tím neumím.. hejky tohle mě fakt štve :roll: všichni si myslej jak je to na sblog bůhví jak těžký ale není....nemusíš umět css onin ti to vygenerujou ale když ho umíš tím líp,můžeš mít všechno podle sebe :D postupem času se všechno naučíš :lol: no mě to trvalo rok než se neučila všechno :lol: :D máš nádherný blog..jeden z nejrkrásnějších co jsem kdy viděla..vážně..no já nevím..my ted plánujem s maddie,csiki graphic site.. :) maddie,csiky to mi něco říká :lol: :lol: csiky má avrillavigne.e-fans.net a maddie? :lol: | |
|
| |
Fabiolka 1-600 Příspěvků
| Předmět: Re: Smajlíci Fri Mar 16, 2007 11:30 am | |
| - Jennie napsal:
- Cute_Buterffly napsal:
- Jennie napsal:
- Cute_Buterffly napsal:
- Jennie napsal:
- Jennie napsal:
- Cute_Buterffly napsal:
Jj ja vim ale mě teď nějak nejdou nahrávat smajlíci a to mě teda kotel štve :( btw cute_butterffly: ty máš blog? nn žádný blog nemám..měla jsem blog o avril ale to byl jen na blog.cz..a nějak mě to tam nebavilo..ráda bych zkusila třeba něco na sblog.cz ale moc s tím neumím.. hejky tohle mě fakt štve :roll: všichni si myslej jak je to na sblog bůhví jak těžký ale není....nemusíš umět css onin ti to vygenerujou ale když ho umíš tím líp,můžeš mít všechno podle sebe :D postupem času se všechno naučíš :lol: no mě to trvalo rok než se neučila všechno :lol: :D máš nádherný blog..jeden z nejrkrásnějších co jsem kdy viděla..vážně..no já nevím..my ted plánujem s maddie,csiki graphic site.. :) maddie,csiky to mi něco říká :lol: :lol: csiky má avrillavigne.e-fans.net a maddie? :lol: Jj avrillavigne.e-fans.net mám s ní.. :D a maddie má so-luxurious.ic.cz :D | |
|
| |
Jennie Admin
| Předmět: Re: Smajlíci Fri Mar 16, 2007 6:38 pm | |
| | |
|
| |
Fabiolka 1-600 Příspěvků
| Předmět: Re: Smajlíci Sat Mar 17, 2007 11:38 am | |
| | |
|
| |
Anne 601-900 příspěvků
Poeet p?íspivku : 876 Age : 30 Localisation : Místo,které na mapě nenajdete. Registration date : 02. 03. 07
| Předmět: Re: Smajlíci Sat Mar 17, 2007 11:48 am | |
| Tady by mohly vypadané oči pršet | |
|
| |
Domča Moderátor
| Předmět: Re: Smajlíci Sat Mar 17, 2007 12:44 pm | |
| | |
|
| |
Anne 601-900 příspěvků
| Předmět: Re: Smajlíci Sat Mar 17, 2007 12:56 pm | |
| Mě bylo něco povědomého,ale máš s ní avrillavigne.e-fans.net.. | |
|
| |
Fabiolka 1-600 Příspěvků
| Předmět: Re: Smajlíci Mon Mar 19, 2007 10:28 pm | |
| | |
|
| |
Jennie Admin
| Předmět: Re: Smajlíci Tue Mar 20, 2007 6:16 pm | |
| | |
|
| |
Jennie Admin
| Předmět: Re: Smajlíci Tue Mar 20, 2007 6:18 pm | |
| - Angel-Anne napsal:
- Tady by mohly vypadané oči pršet
:lol: :lol: :lol: | |
|
| |
Jennie Admin
| Předmět: Re: Smajlíci Tue Mar 20, 2007 6:19 pm | |
| | |
|
| |
Jennie Admin
| Předmět: Re: Smajlíci Tue Mar 20, 2007 6:25 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Smajlíci | |
| |
|
| |
| Smajlíci | |
|